Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване на Алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nkn66За цени в Бг говора, тва с поръчките от Алфисти го пробвах два пъти и нищо, така че предпочитам да си вляза в магазина и да си изляза с частите, а не да чакам 6 месеца и нищо!
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... light=koni
oem - твойта наистина може само с пружини да е , понеже и на мен ми направи впечатление , че не е толкова зле
инъче спортно окачване в България =Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Нещо не схванах, значи Кони FSD се саморегулират на твърдост според ситуацията, но пак спадат към спортните амортисиори, така ли? Според това дето прочетох в другата тема Кони FSD + спортни пружини би трябвало да дава макс стабилност на колата, а от друга страна да смекчава неравностите до минимум, или нещо не съм разбрал? Само еи на тези въпроси ми отговорете и вече знам какво ще си купувам в петък156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66Нещо не схванах, значи Кони FSD се саморегулират на твърдост според ситуацията, но пак спадат към спортните амортисиори, така ли? Според това дето прочетох в другата тема Кони FSD + спортни пружини би трябвало да дава макс стабилност на колата, а от друга страна да смекчава неравностите до минимум, или нещо не съм разбрал? Само еи на тези въпроси ми отговорете и вече знам какво ще си купувам в петък
Comment
-
Колеги,
аз съм му намерил цаката. Колата за да е стабилна трява да не се клатушка. Това се постига само с пружини (твърди, ниски или и двете).
Аз реших пробелма така: 4 ниски пружини спортни и 4 амортисъора КОНИ които не съм поставил на средно положение. Колата е ниска и стабилна с нормална возия.
п.с. И пориуретанови тампони на окачването!
Comment
-
Първоначално публикувано от todorerКолеги,
аз съм му намерил цаката. Колата за да е стабилна трява да не се клатушка. Това се постига само с пружини (твърди, ниски или и двете).
Аз реших пробелма така: 4 ниски пружини спортни и 4 амортисъора КОНИ които не съм поставил на средно положение. Колата е ниска и стабилна с нормална возия.
п.с. И пориуретанови тампони на окачването!
Comment
Comment