Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортно окачване на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... 15_16.html

Comment

За цени в Бг говора, тва с поръчките от Алфисти го пробвах два пъти и нищо, така че предпочитам да си вляза в магазина и да си изляза с частите, а не да чакам 6 месеца и нищо!
      156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
        За цени в Бг говора, тва с поръчките от Алфисти го пробвах два пъти и нищо, така че предпочитам да си вляза в магазина и да си изляза с частите, а не да чакам 6 месеца и нищо!
        Прати едно ЛС на KGB , четох наскоро ,че си е купувал от БГ.

Comment

абе тая дето аз я карам е със спортно(май) не ти трябва според мен

Comment

а какво включва спорт-пакета освен окачването и има ли някакви други подводни камъни
            2000 г. 1,8 TS

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... light=koni

oem - твойта наистина може само с пружини да е , понеже и на мен ми направи впечатление , че не е толкова зле

инъче спортно окачване в България =
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Нещо не схванах, значи Кони FSD се саморегулират на твърдост според ситуацията, но пак спадат към спортните амортисиори, така ли? Според това дето прочетох в другата тема Кони FSD + спортни пружини би трябвало да дава макс стабилност на колата, а от друга страна да смекчава неравностите до минимум, или нещо не съм разбрал? Само еи на тези въпроси ми отговорете и вече знам какво ще си купувам в петък
                156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                  Нещо не схванах, значи Кони FSD се саморегулират на твърдост според ситуацията, но пак спадат към спортните амортисиори, така ли? Според това дето прочетох в другата тема Кони FSD + спортни пружини би трябвало да дава макс стабилност на колата, а от друга страна да смекчава неравностите до минимум, или нещо не съм разбрал? Само еи на тези въпроси ми отговорете и вече знам какво ще си купувам в петък
                  Аз съм със КониФСД, но със нормални пружини. Заеби, за стабилност си трябват и по-твърди пружини, незадължително по-къси. Аз лично смятам да се огледам за такива от сток спорт пакета на 156 мисля от 2001. Ако някой има инфо моля да свирне.

Comment

Колеги,
                    аз съм му намерил цаката. Колата за да е стабилна трява да не се клатушка. Това се постига само с пружини (твърди, ниски или и двете).
                    Аз реших пробелма така: 4 ниски пружини спортни и 4 амортисъора КОНИ които не съм поставил на средно положение. Колата е ниска и стабилна с нормална возия.

п.с. И пориуретанови тампони на окачването!

Comment

Първоначално публикувано от todorer
                      Колеги,
                      аз съм му намерил цаката. Колата за да е стабилна трява да не се клатушка. Това се постига само с пружини (твърди, ниски или и двете).
                      Аз реших пробелма така: 4 ниски пружини спортни и 4 амортисъора КОНИ които не съм поставил на средно положение. Колата е ниска и стабилна с нормална возия.

п.с. И пориуретанови тампони на окачването!
                      A ако не искаме да е ниска? ... или макс. 2 см надолу

Comment

Working...
                      X